Pageloader

ТЕХНО АРТ една од водечките компании во регионот
Производи
Производи

Погледнете ја листата на производи кои ги нудиме

Кои сме ние
Кои сме ние

Со задоволство сакаме да ви ја презенитраме нашата компанија

НОВО !
НОВО !

Ви ги презентираме нашите новитети

Побарај понуда !
Побарај понуда !

Испратете го вашето барање и ќе изготвиме специјална понуда за вас

ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Тука можете да добиете информации за дел од производите и услугите што ги нуди нашата компанија.

КОИ СМЕ НИЕ

“ТЕХНО АРТ”е една од водечките компании во регионот која повеќе од две децении опстојува на македонскиот пазар. Стремејќи се кон квалитетна обработка и производство на метални сталажи, конструкции и полици од секаков вид, “ТЕХНО АРТ” својот старт го бележи во 1989 година кога од мала сервисна работилница покасно прераснува во компанија која има за цел да ги задоволо потребите на клиентите.

Д.П.Т.У „Техно Арт“ дооел увоз-извоз, Скопје ги бележи своите почетоци од 1989 година, на почетокот како претпријатие со три вработени од кои еден главен архитект и двајца врвни мајстори. Главната дејност на малобројното претпријатие во почетоците, е изработка на жичани елементи. Со зголемување на капацитетот на работа, како на домашниот така и на странскиот пазар се зголеми и потребата за отварање на повеќе работни места, денеска нашата компанија се состои од 6 вработени.

Долгогодишниот опстанок на нашата компанија се должи на високо квалитетната изработка на производите како и добрата соработка со:

Тутунски Комбинат А.Д. Скопје

BIC

Зегин

Рио-Кафе

Wrigley’s

Алкалоид

Тобако

и многу други познати компании низ Македонија.

Нудиме меѓународна соработка

Исто така производите на „Техно Арт“ се пласирани и надвор од Македонија и тоа во: Србија, Албанија, Косово и Црна Гора

Што работиме?

Главна дејност со која работиме е опремување на дуќани со рачна изработка на метални полици, метални рафтови, гондоли, полици за цвеќе, елементи од жица и други типови на метални елементи во разни димензии и бои, по желба на инвеститорот.

Какви се нашите производи?

Производите што ви ги нудиме се со висок квалитет изработени од квалитетни материјали, заштитени со електро-статско пластифицирање кое обезбедува долготрајна заштита на материјалот

Нашиот поглед кон иднината

Техно Арт континуирано вложува напор да ги задоволи потребите на нашите купувачи преку квалитетот на производите, навремените и брзи испораки, техничко-технолошките иновации како и преку политика на цени на своите производи.

0

Видови производи

0

Погони за изработка

0

Задоволни компании

0

Години традиција

Последни новости

Почитувани со задоволство ви ја презентираме секоја нова содржина која се темели на напорната работа на нашиот тим.

Make Your Room Enjoyable

Mauris id enim id purus ornare tincidunt. Aenean vel consequat risus. Proin viverra nisi at nisl imperdiet auctor. Donec ornare, est sed tincidunt placerat, sem mi suscipit mi, at varius enim sem at sem. Fusce tempus ex nibh, eget vulputate

Eco Friendly Industries

Mauris id enim id purus ornare tincidunt. Aenean vel consequat risus. Proin viverra nisi at nisl imperdiet auctor. Donec ornare, est sed tincidunt placerat, sem mi suscipit mi, at varius enim sem at sem. Fusce tempus ex nibh, eget vulputate

A Successful House Build

Mauris id enim id purus ornare tincidunt. Aenean vel consequat risus. Proin viverra nisi at nisl imperdiet auctor. Donec ornare, est sed tincidunt placerat, sem mi suscipit mi, at varius enim sem at sem. Fusce tempus ex nibh, eget vulputate

Сакате да изработиме детална понуда за вас ?