Pageloader

ТЕХНО АРТ една од водечките компании во регионот ТЕХНО АРТ една од водечките компании во регионот

ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Производите што Ви ги нудиме се изработени со високо квалитетни материјали, заштитени со електро-статско пластифицирање кое обезбедува долготрајна заштита на производите.

КОИ СМЕ НИЕ

“ТЕХНО АРТ”е една од водечките компании во регионот која повеќе од две децении опстојува на македонскиот пазар. Стремејќи се кон квалитетна обработка и производство на метални сталажи, конструкции и полици од секаков вид, “ТЕХНО АРТ” својот старт го бележи во 1989 година кога од мала сервисна работилница покасно прераснува во компанија која има за цел да ги задоволо потребите на клиентите.

ТЕХНО АРТ е водечка компанија во регионот во областа на изработка на жичани
елементи, метални сталажи, конструкции и полици од секаков вид.
Своите скромни почетоци ги бележи во Скопје, 1989 година , како мало претпријатие со
само тројца вработени од каде понатаму со зголемување на обемот на работа, како на
домашен, така и на странски пазар, се јавува потребата за зголемен капацитет за
потребите на претпријатието кое прераснува од мала сервисна работилница во компанија
која успешно ги задоволува потребите на своите клиенти. Од денешен аспект можеме да
кажеме дека сме горди бидејќи во Техно Арт имаме повеќе од 10 вработени, од кои
мнозинството се повеќе од 20 години дел од нашето семејство.

Долгогодишниот опстанок на нашата компанија се должи на високо квалитетната изработка на производите како и добрата соработка со:

MARS OVERSEAS HOLDING

WÜRTH

АЛМА

МАМАС

ИМПАКТА

FINE DESIGN

ЖИТО ЛУКС

ТРЕЈДЕК

ТАНИМАК

КНИЖАРНИЦА ТРИ

ЕУРОТАБАК

ЕВРОСТИЛ ТРЕЈД

ГЛАТКОВ ДИЗАЈН

и други реномирани компании во Македонија.

ТЕХНО АРТ има регионален пласман на производи во Република Албанија и Република Косово.

Што работиме?

Главна дејност со која работиме е опремување на дуќани со рачна изработка на метални полици, метални рафтови, гондоли, полици за цвеќе, елементи од жица и други типови на метални елементи во разни димензии и бои, по желба на инвеститорот.

Какви се нашите производи?

Производите што ви ги нудиме се со висок квалитет изработени од квалитетни материјали, заштитени со електро-статско пластифицирање кое обезбедува долготрајна заштита на материјалот

Сакате да изработиме детална понуда за вас ?