Pageloader

Контакт

/Контакт
Aдреса

Петар Чајковски 9/2, Скопје 1000, 100

Контакт информации

Phone 1 : +389 70 349 707
Phone 2: +389 71 373 233

Email 1 : info@tehnoart.mk
Email 2: tehnoart@t.mk

Техно Арт континуирано вложува напор да ги задоволи потребите на нашите купувачи преку квалитетот на производите, навремените и брзи испораки, техничко-технолошките иновации како и преку политика на цени на своите производи.

Контакт форма